HR EN

Putovanje

Koja je cijena zrakoplovnih karata?
U putničkom terminalu Zračne luke Franjo Tuđman moguće je napraviti rezervaciju i kupiti kartu za letove zrakoplovnih kompanija Air France, KLM, Eurowings, Air Serbia, LOT i Ryanair. Šalter za prodaju karata se otvara dva sata prije predviđenog vremena polijetanja pojedinog zrakoplova.
 
Kontakt:
e-mail:  ato@havas.net 

Za informacije o cijenama zrakoplovnih karata drugih kompanija, molimo kontaktirajte izravno zrakoplovnog prijevoznika čiji letovi Vas zanimaju.
Popis svih zrakoplovnih prijevoznika čija se predstavništva ili prodajna mjesta nalaze u Zračnoj luci Franjo Tuđman.
Da li je moguće dobiti pomoć i asistenciju prilikom putovanja starije osobe ukoliko putuje bez pratnje?
Moguće je zatražiti i osigurati takvu vrstu pomoći. Prijavu vršite prilikom rezervacije karte, izravno kod zrakoplovnog prijevoznika.
Pod kojim uvjetima je dozvoljeno samostalno putovanje maloljetne osobe?
Zračna luka Franjo Tuđman pruža usluge prihvata i otpreme putnika i prtljage, a pravila putovanja kao i dokumentaciju potrebnu za prijevoz maloljetnih osoba određuje zrakoplovni prijevoznik. U slučaju potrebe za samostalnim putovanjem maloljetne osobe upućujemo Vas da kontaktirate zrakoplovnog prijevoznika s kojim planirate let.
Koliko ranije je potrebno doći u zračnu luku prije leta?
Ukoliko letite na domaćim linijama, u zračnoj luci trebate biti 90 minuta prije predviđenog polijetanja zrakoplova. Ukoliko letite na međunarodnim linijama, u zračnoj luci trebate biti 120 minuta prije predviđenog polijetanja zrakoplova.
Koliko vremena prije polijetanja zrakoplova se zatvaraju šalteri za prihvat putnika i prtljage (check-in šalteri)?
U pravilu, šalteri za prihvat putnika i prtljage (check-in šalteri) se zatvaraju 40 min prije predviđenog vremena polijetanja zrakoplova. Za dodatne informacije, upućujemo Vas da izravno kontaktirate zrakoplovnog prijevoznika sa kojim planirate putovanje.
Koji dokumenti su mi potrebni za putovanje?
Vaš upit se odnosi na poslove MUP-a pa sugeriramo da njih izravno kontaktirate.
Potrebni putni dokumenti / Vize
Da li je zračna luka otvorena tijekom noći?
Zračna luka Franjo Tuđman je otvorena 24/7.