HR EN

Play Your Airport Challenge
in Zagreb 2024

REGISTER HERE

Kiss & Fly zona

Kiss & Fly zona omogućuje vozilima direktan prilaz Domaćim i Međunarodnim odlascima na drugom katu putničkog terminala uz kratkotrajno zadržavanje
Kiss & Fly zona omogućuje vozilima direktan prilaz Domaćim i Međunarodnim odlascima na drugom katu putničkog terminala uz kratkotrajno zadržavanje.

Potrebno je samo slijediti znakove koji upućuju na zonu Odlazaka. Po ulasku u prostor Zračne luke Franjo Tuđman, prometni znakovi uputit će vas na smjer u kojem se nalazi putnički terminal. Mapa putničkog terminala dostupna je ovdje.

 

Cjenik parkinga - Kiss & Fly zona

  Uvjeti korištenja
 
Kategorije (vrijeme boravka) Cijene u EUR uključivo PDV Cijene u HRK uključivo PDV
do 10 minuta (1)

Besplatno
Jedan ulazak unutar 60 min

Besplatno
Jedan ulazak unutar 60 min
do 29 minuta (1)  3,50 €  26, 37 HRK
do 59 minuta  8,00 €  60,28 HRK
nakon 60 minuta Naplata naknade za
prekoračenje dopuštenog
vremena parkiranja u
iznosu od 22 €  vozilo se
uklanja o trošku vlasnika
sukladno odredbama
korištenja parkirališta i zone 
kratkotrajnog zaustavljanja Zračne
luke Franjo Tuđman
Naplata naknade za
prekoračenje dopuštenog
vremena parkiranja u
iznosu od 165,76 HRK  vozilo se
uklanja o trošku vlasnika
​sukladno odredbama
korištenja parkirališta i zone 
kratkotrajnog zaustavljanja Zračne
luke Franjo Tuđman

* U cijene je uključen PDV.
 (1) Autobusi - dozvoljeno vrijeme zadržavanja je do 29 minuta, nakon toga korištenje parkinga biti će obračunato prema cjeniku od vremena ulaza na parkiralište.

Napomena:
 • Korisnik može napustiti parkiralište bez verifikacije parking kartice na automatu unutar vremena korištenja 10 min besplatnog parkinga
 • Besplatne minute se ne zbrajaju.
 • Uvjet za ostvarivanje prava na ponovnih besplatnih 10 minuta odnosno 29 minuta je istek 60 minuta od prvog izlaza iz Kiss & Fly Zone u kojemu su iskorištene besplatne minute zaustavljanja.
 • Nakon prekoračenja 10 min besplatnog parkinga, korištenje parkinga biti će obračunato prema cjeniku od točnog vremena ulaza na parkiralište, uključujući 10 min
 • Naplata parkiranja obavljati će se po cijeni važećoj na dan izlaska.
 • Dnevne karte nisu u opticaju.
 • Navedene cijene su redovne cijene, iste ne uključuju promotivne cijene.
 • Nakon uplate imate 10 minuta za napuštanje parkirališta
 • Putnički terminal je dostupan osobama s posebnim potrebama. Prijava za PRM uslugu vrši se prilikom rezervacije zrakoplovne karte, izravno kod zrakoplovnog prijevoznika
 • Tijekom zaustavljanja u Kiss & Fly Zoni vozila ne smiju biti ostavljena bez nadzora.
 • Korištenje Kiss & Fly Zone dulje od 60 minuta po pojedinom ulasku nije dopušteno. U slučaju prekoračenja dozvoljenog vremena zaustavljanja u trajanju više od 60 minuta, Korisniku će, uz troškove uklanjanja vozila, biti naplaćena naknada za prekoračenje dozvoljenog boravka u Kiss & Fly Zoni u ukupnom iznosu od 22 € /165,76 kuna (u kojoj neće biti uključena i cijena dozvoljenog maksimalnog zaustavljanja u trajanju od 60 minuta koja će biti naplaćena zasebno).
 • Naknada parkiranja u slučaju gubitka karte naplatit će se sukladno važećim Uvjetima korištenja parkirališta Zračne luke Franjo Tuđman.
 • Prekršitelji, sva vozila bez nadzora bit će uklonjena o trošku vlasnika. Iz tog razloga, kada čekate putnika koji dolazi, savjetujemo vam da koristite Parkiralište za putnike i posjetitelje.
 
R1

R-1 račun je moguće dobiti odmah, ako plaćate na blagajni za parking u putničkoj zgradi uz predočenje karte s ulaska na parking.
Naknadno izdavanje R1 računa nije moguće.

Dodatne informacije:
Email: commercial@zag.aero