HR EN

Covid-19 Informacije

Koje uvjete moram zadovoljiti za let na svoju destinaciju?
Uvjeti putovanja odnose se na aktualne mjere države u koju putujete, a ne zračnu luku te Vas upućujemo da provjerite izravno s nadležnim službama države koji su uvjeti za ulazak/tranzit u državu.

Nadalje, informacije o uvjetima ulaska u zemlju u koju putujete možete pronaći na stranicama RH Ministarstva vanjskih i europskih poslova na poveznici niže (u padajućem izborniku je potrebno izabrati zemlju u koju putujete kako bi dobili sve potrebne informacije):
https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/preporuke-za-putovanja-22854/upozorenja/245044

Dodatno, sve informacije potrebno je provjeriti izravno sa zrakoplovnim prijevoznikom s kojim je putovanje planirano. Popis zrakoplovnih prijevoznika u zagrebačkoj zračnoj luci, s potrebnim kontakt podacima, pronaći ćete na ovoj poveznici.
Koji su uvjeti ulaska u Republiku Hrvatsku u vrijeme pandemije Covid–19?
Sve informacije o uvjetima ulaska u Republiku Hrvatsku, s obzirom na privremene zabrane, odnosno ograničenja koja su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID–19, možete pronaći na poveznici u nastavku:
https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211

Dodatno, sve informacije potrebno je provjeriti izravno sa zrakoplovnim prijevoznikom s kojim je putovanje planirano. Popis zrakoplovnih prijevoznika s njihovim kontakt podacima pronaći ćete na ovoj poveznici