HR EN

Play Your Airport Challenge
in Zagreb 2024

REGISTER HERE

Aelia Duty Free – Art of the gift

Nakon zaštitnog pregleda
Aelia duty free - The  Art of the gift koncept koji se proteže na više od 600 m2, smišljen s ciljem pružanja jedinstvenog iskustva glamura, zadovoljstva i vrhunske usluge.
U ponudi od 9000 najprestižnijih međunarodnih proizvoda brendova kao što su Chanel, Dior, Hermès, Tom Ford, Jo Malone, YSL, Guerlain su i neki od najjačih hrvatskih brandova: Natura, Aura, Old Pilots, Bioaromatika, Stella Mediteranea i Kraš.
Aelia Duty Free u svojoj ponudi također ima ekskluzivne brendove poput Victoria's Secret,  Godive te posebna putna pakiranja svjetski poznatih brendova dostupna isključivo u Duty Free prodavaonicama.

Sense of Place je interaktivan prostor koji nudi putnicima priliku da isprobaju najpoznatije  delikatese koje Hrvatska ima za ponuditi, od najbolje odabranih vina, nagrađivanih maslinovih ulja do snažnih okusa tartufa i ručno rađenih slatkiša.

Za sve one koji se žele unaprijed pripremiti za kupnju dostupna je besplatna online uslugu Click&Collect. Treba samo online Rezervirati proizvode te preuzeti  i platiti rezervirano  u Aelia Duty Free shopu Zagreb.
U online ponudi dostupno je oko 4.000 najprodavanijih artikala u segmentu parfema, dekorativne i preparativne kozmetike, alkoholnih pića, delikatesnih proizvoda i slatkiša, a ponuda se redovito nadopunjuje i novim proizvodima.


Kontaktirajte nas:
Tel: +385 1 456 2021
Email: info@sdacroatia.com


Aelia Duty Free – Art of the gift