HR EN

O VIP uslugama

Izbjegnite duge redove u zračnoj luci koristeći pogodnosti naših VIP usluga

Osiguravamo jednostavno, brzo i bezbrižno putovanje kroz zračnu luku.
 
Naše personalizirane VIP usluge učiniti će prolazak kroz zračnu luku ugodnijim iskustvom. Naši agenti svakodnevno pomažu VIP putnicima u zračnoj luci, od registracije putnika i prtljage, prolaska zaštitnog pregleda, pri preuzimanju prtljage i vašem odlasku sa zračne luke. VIP usluge ne uključuju asistenciju prilikom prolaska granične kontrole. Naše VIP usluge dostupne su svim putnicima koji putuju svim zrakoplovnim prijevoznicima u redovnom i charter prometu bez obzira na klasu zrakoplovne karte putnika. Pružamo ove specifične usluge zračne luke za tisuće putnika svake godine, od turista i obitelji, do VIP osoba i korporativnih klijenata.


VIP DOLAZAK

Dočekat će Vas na izlazu iz zrakoplova ili na izlazu iz avio mosta, ovisno o mjestu parkiranja zrakoplova, i otpratiti kroz zračnu luku do prostora za podizanje prtljage gdje će Vas dočekati naš agent koji će Vam pomoći s prtljagom. VIP usluge ne uključuju asistenciju prilikom prolaska granične kontrole. Tijekom cijelog procesa bit ćete u pratnji našeg agenta. Ova usluga Vam jamči najbrži mogući prolazak kroz zračnu luku.
 

VIP ODLAZAK

Naš agent će Vas dočekati na ulasku u zonu Odlazaka putničkog terminala i pomoći Vam s prtljagom sve do šaltera za registraciju putnika i prtljage. Ako ste rezervirali VIP salon ili konferencijsku dvoranu nakon registracije bit ćete u prepraćeni u VIP salon od strane našeg agenta. Kada Vaš zrakoplov  bude spreman za ukrcaj, naš agent će se vratiti u VIP salon i otpratiti Vas do Vašeg izlaza, odnosno točke ukrcaja u zrakoplov. Bez obzira na specifičnosti odabira i kombinacije VIP usluge, bit ćete u pratnji našeg agenta i ubrzano prolaziti kroz zaštitni pregled sve do Vašeg izlaza, odnosno točke ukrcaja u zrakoplov, ovisno o mjestu parkiranja zrakoplova. VIP usluge ne uključuju asistenciju prilikom prolaska granične kontrole.
 

VIP SALONI

VIP saloni pažljivo su dizajnirani te odišu stilom i sofisticiranošću. Svaki VIP salon dostupan je za iznajmljivanje zasebno ili u kombinaciji. Ako tražite prostor za sastanke ili konferenciju u zračnoj luci, ili se jednostavno želite opustiti i uživati ​​u udobnosti i daleko od gužve, najam našeg VIP salona vaša je najbolja opcija. Sadržaji VIP salona nalaze se na razini 2, u neposrednoj blizini registracije putnika i prtljage te prije točke sigurnosne provjere i granične kontrole.

 
Kroz niz različitih aktivnosti i mjera koje provodimo, uključujući našu vlastitu ZAG Knjigu mjera u prevenciji COVID-19, izradili smo smjernice za zaštitu sigurnosti i dobrobiti naših klijenata, poslovnih partnera i zaposlenika koji djeluju unutar mreže ove zračne luke. Vjerujemo da primjena odgovornih mjera dodatno osigurava da našim VIP gostima pružamo dobro promišljeno i upravljano jedinstveno osobno iskustvo putovanja.
 
 
Trebate VIP uslugu što prije?
Provjerite cijene VIP usluga i ovdje pročitajte relevantne uvjete korištenja.
 
Rezervirajte sada.