HR EN

Play Your Airport Challenge
in Zagreb 2024

REGISTER HERE

Meet & Greet usluge

Izbjegnite redove u zračnoj luci koristeći pogodnosti ZAG Meet & Greet usluga
 

Osiguravamo jednostavno, brzo i bezbrižno putovanje kroz zračnu luku.
 
ZAG personalizirane Meet & Greet usluge učiniti će Vaš prolazak kroz zračnu luku ugodnijim iskustvom. ZAG Meet & Greet agenti svakodnevno asistiraju putnicima u zračnoj luci, od registracije putnika i prtljage, prolaska zaštitnog pregleda, ulaska u poslovne salone zračne luke (ukoliko su rezervirani), odlaskom od/do zrakoplova, pri preuzimanju prtljage i vašem odlasku iz zračne luke. Usluge ne uključuju asistenciju prilikom prolaska granične i carinske kontrole. Naše usluge dostupne su svim putnicima koji putuju svim zrakoplovnim prijevoznicima u redovnom i charter prometu bez obzira na klasu zrakoplovne karte putnika. Pružamo ove specifične usluge zračne luke za tisuće putnika svake godine, turistima, obiteljima i korporativnim klijentima.Meet & Greet  DOLAZAK


Dočekat ćemo Vas na izlazu iz zrakoplova ili na izlazu iz avio mosta, ovisno o mjestu parkiranja vašeg zrakoplova, i otpratiti kroz zračnu luku do prostora za podizanje prtljage gdje će Vas dočekati naš agent koji će Vam pomoći s prtljagom. Meet & Greet usluge ne uključuju asistenciju prilikom prolaska granične i carinske kontrole. Tijekom cijelog procesa bit ćete u pratnji našeg agenta. Ova usluga Vam jamči najbrži mogući prolazak kroz zračnu luku.
 

Meet & Greet  ODLAZAK


Dočekat ćemo Vas na ulasku u zonu Odlazaka putničkog terminala i pomoći Vam s prtljagom sve do šaltera za registraciju putnika i prtljage. Ako ste rezervirali neki od poslovnih salona zračne luke nakon registracije bit ćete u prepraćeni u poslovni salon za sastanke i konferencije od strane našeg agenta. Kada Vaš zrakoplov bude spreman za ukrcaj, naš agent će se vratiti u salon i otpratiti Vas do Vašeg izlaza, odnosno točke ukrcaja u zrakoplov. Bez obzira na specifičnosti odabira i kombinacije Meet & Greet usluge, bit ćete u pratnji našeg agenta i ubrzano prolaziti kroz zaštitni pregled sve do Vašeg izlaza, odnosno točke ukrcaja u zrakoplov, ovisno o mjestu parkiranja vašeg zrakoplova. Meet & Greet usluge ne uključuju asistenciju prilikom prolaska granične i carinske kontrole.


Trebate Meet & Greet uslugu što prije?

Provjerite cijene Meet & Greet usluga i ovdje pročitajte relevantne uvjete korištenja.

Želite li dodatno rezervirati ZAG poslovne salone i/ili konferencijsku dvoranu

 
Rezervirajte sada.