HR EN

From Designers With Love

Prije sigurnosnog pregleda
From Designers With Love brižljivo je osmišljeni koncept koji predstavlja selekciju proizvoda pedesetak hrvatskih dizajnera i umjetnika u namjeri da  podrži živahnu i rastuću lokalnu kreativnu zajednicu.
Koncept From Designers With Love posebno je namijenjen novom putničkom terminalu zagrebačke zračne luke te pripovijeda priču o hrvatskom dizajnu i njegovim najtalentiranijim i najoriginalnijim predstavnicima, istodobno surađujući i s mladim autorima i autoricama u usponu te s renomiranim imenima domaćeg dizajna.
Selekcija uključuje niz dizajnerskih proizvoda, od mode, modnih dodataka i nakita do igračaka, suvenira te pribora i proizvoda za kuhinju i blagovanje, kao i manjeg namještaja i rasvjetnih tijela u rasponu od svakodnevnih i pristupačnih predmeta do onih luksuznijih.
From Designers With Love posvećen je jedinstvenim, autentičnim i suvremenim dizajnerskim predmetima, proizvodima koji su inventivno, lucidno i pametno oblikovani i koji su pritom lokalno dizajnirani i lokalno proizvedeni. Selekcija nudi lijepe i trajne proizvode dizajnera  i umjetnika kao promišljene i korisne suvenire Zagreba i Hrvatske.