HR EN

Kiss & Fly zona

Kiss & Fly zona omogućuje vozilima direktan prilaz Domaćim i Međunarodnim odlascima na drugom katu putničkog terminala uz kratkotrajno zadržavanje
Kiss & Fly zona omogućuje vozilima direktan prilaz Domaćim i Međunarodnim odlascima na drugom katu putničkog terminala uz kratkotrajno zadržavanje.

Potrebno je samo slijediti znakove koji upućuju na zonu Odlazaka. Po ulasku u prostor Zračne luke Franjo Tuđman, prometni znakovi uputit će vas na smjer u kojem se nalazi putnički terminal. Mapa putničkog terminala dostupna je ovdje.

 

Cjenik parkinga - Kiss & Fly zona

    Uvjeti korištenja
 
Vrijeme zadržavanja Cijene u HRK
do 10 minuta (1) Gratis
do 29 minuta (1) 27 HRK
do 59 minuta 54 HRK
od 1 sat nadalje Nedostupno.  Kazna 150 HRK.
Vozilo će biti uklonjeno uz policijski zapisnik.

* U cijene je uključen PDV.
 (1) Autobusi i shuttle prijevoz, dozvoljeno vrijeme zadržavanja je do 30 minuta, nakon toga korištenje parkinga biti će obračunato prema cjeniku od vremena ulaza na parkiralište.

Napomena:
  • Korisnik može napustiti parkiralište bez verifikacije parking kartice na automatu unutar vremena korištenja 10 min besplatnog parkinga
  • Nakon prekoračenja 10 min besplatnog parkinga, korištenje parkinga biti će obračunato prema cjeniku od točnog vremena ulaza na parkiralište, uključujući 10 min
  • Naplata parkiranja obavljati će se po cijeni važećoj na dan izlaska.
  • Cijena se ne obračunava po danu već po broju provedenih sati na jednom od parkirališta.
  • Navedene cijene su redovne cijene, iste ne uključuju promotivne cijene.
  • Nakon uplate imate 10 minuta za napuštanje parkirališta
  • Putnički terminal je dostupan osobama s posebnim potrebama. Kako bismo Vam bili u mogućnosti pružiti traženu uslugu potrebno je da prilikom rezervacije putničke karte naglasite, odnosno zatražite PRM uslugu koja Vam je potrebna u Zračnoj luci Franjo Tuđman. Potrebnu pomoć najaviti minimalno 48 sati prije dolaska u zračnu luku.
 
Zaustavljanje i parkiranje vozila na vremensko razdoblje duže od  60 minuta  nije dozvoljeno u ovoj zoni. Cijelo vrijeme boravka u Kiss & Fly zoni/Odlasci vozila ne smiju biti ostavljena bez nadzora.  Sva vozila bez nadzora bit će evidentirana, te uz nalog komunalnog redara za premještanje takva vozila bit će uklonjena o trošku vlasnika vozila. U slučaju da je vozilo zaustavljeno duže od 60 min, vozilo će uz nalog komunalnog redara za premještanje takva vozila, biti  uklonjeno o trošku vlasnika vozila.
U slučaju prekoračenja dozvoljenog vremena zaustavljanja naplatit će se naknada za prekoračenje u ukupnom iznosu od 150 kuna (u kojoj će biti uključena i cijena dozvoljenog zaustavljanja). Sve troškove vezane uz premještanje, blokiranje, deblokiranje vozila, kao i trošak dnevne ležarine snosi vlasnik vozila. Upravo iz tog razloga, kod čekanja na putnike u dolasku preporučujemo korištenje parkirališta za putnike i posjetitelje.

 

R1

R-1 račun je moguće dobiti odmah, ako plaćate na blagajni za parking u putničkoj zgradi uz predočenje karte s ulaska na parking.
Naknadno izdavanje R1 računa nije moguće.

Dodatne informacije:
Email: commercial@mzlz-zagreb-airport.hr