Restorani i baroviRestoran "Faust Vrančić" nalazi se na 1. katu putničke zgrade i sastoji se od kavane, self-service restorana i klasičnog a la carte restorana. U ugodnom ambijentu, pri predahu i čekanju Vaših letova možete gledati polijetanja i slijetanja zrakoplova. Restoran je klimatiziran i opremljen zvučnom izolacijom, razglasom i monitorima. Restoran nudi vrhunsku ponudu domaće i međunarodne kuhinje uz vrlo povoljne cijene. Radno vrijeme je od 07:00 sati do 20:00 sata
 
Caffe bar Art  je smješten pri ulasku u istočno krilo putničke zgrade, kod Domaćeg dolaska. Radno vrijeme je od 05:00 sati do 21:00 sata i uz svako slijetanje putničkih zrakoplova izvan navedenog vremena. U sklopu ovog ugostiteljskog objekta nudi se široka lepeza brzih obroka i različitih osvježavajućih napitaka, a uz to i prekrasnu terasu na otvorenom.
 
Sky Cafe je ugostiteljski objekt koji je smješten u Domaćem odlasku, 1 kat. S obzirom na raspon letova u domaćem prometu od ranih jutarnjih do kasnih večernjih radno vrijeme je  u potpunosti prilagođeno potrebama putnika. Sky Cafe je klimatiziran, opremljen zvučnom izolacijom, razglasom i monitorima, pruža jedinstven pogled na zrakoplove u polijetanju i slijetanju, te široku lepezu dnevno svježih brzih obroka i napitaka. Radno vrijeme je od 07:00 sati do 21:00 sata
 
Caffe bar Ban smješten u zapadnom dijelu putničke zgrade kod Međunarodnog dolaska. Radno vrijeme je od 07:00 sati do 22:00 sat, odnosno prilagođeno je potrebama prometa zračne luke. Julius Meinl Coffe Shop novost je u ponudi Caffe bara Ban.
 
Caffe bar Tin smješten je u prostoru čekaonice Međunarodnog odlaska Zračne luke Franjo Tuđman te nudi mogućnost osvježenja ili pak ukusnog brzog obroka prije odlaska na let. S obzirom na raspon letova od ranih jutarnjih do kasnih večernjih radno vrijeme je u potpunosti prilagođeno potrebama putnika.
 
Copyright © 2017 Zračna luka Franjo Tuđman Zagreb