Organizirani obilasci zračne luke

ORGANIZIRANI OBILASCI ZRAČNE LUKE
 
Bacite pogled iza kulisa Zračne luke Franjo Tuđman kako bi vidjeli zračnu luku u drugačijem svjetlu -  iznutra.

Za bolje upoznavanje zračne luke ne morate rezervirati zrakoplovnu kartu. Organizirani obilazak zračne luke odvest će vas izravno u središte svih aktivnosti aerodroma. Upoznajte zračnu luku tijekom vožnje po stajanci gledajući uživo operacije opsluživanja zrakoplova.

Jeste li se ikada zapitali kako teku prometne aktivnosti na najvećem hrvatskom aerodromu? Kako i gdje se prijavljujete za let? Što se točno događa sa vašom prtljagom nakon prijave na let? Kako se opslužuju zarakoplovi između letova, koliko različitih vrsta vozila i opreme se pritom koristi?

Na ova i još mnogo drugih pitanja mi imamo odgovore.
Naše osoblje će vas pratiti na obilasku zračne luke u jednom od modernih autobusa.

Nakon napuštanja javnog područja putničkog terminala i prolaska kroz sigurnosnu kontrolu, vidjeti ćete terminal Generalne avijacije, stajanku, uzletno sletnu stazu, zgradu tehničkog prihvata i otpreme zrakoplova, vatrogasnu postaju te zgradu robnog prihvata uz stručno vodstvo i objašnjenje svih faza aktivnosti koje se odvijaju na platformi zračne luke.
 
Programi organiziranih posjeta su namijenjeni:
  • Djeci predškolske dobi
  • Učenicima osnovnih škola sukladno nastavnom programu
  • Učenicima srednjih škola
  • Studentima
Trajanje obilaska zračne luke – cca 1 sat.
Cijena organiziranih obilazaka iznosi kn 20,00 po osobi. Ove usluge možete koristiti tijekom cijele godine, uz prethodnu najavu i dogovor sa odjelom za odnose s javnošću.

Kontakti za upite i najave obilaska:
e-mail: pr@mzlz-zagreb-airport.hr
tel:       01/ 456-2548
            01/ 456-2611
 
Grupe od 20 i više osoba mogu dogovoriti obilaske od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8:30 h do 14:30 h. Jednako tako nudimo i manjim grupama (manje od 20 osoba) mogućnost prijave na organizirane obilaske zračne luke.
 
Copyright © 2017 Zračna luka Franjo Tuđman Zagreb