Kiss & Fly cjenik

 
Kiss & Fly cjenik**
Do 10 minuta besplatno
10 do 29 minuta 27 HRK
30 do 59 minuta 54 HRK
Više od 60 minuta Nije dostupno


U cijene je uključen PDV.
Naplata parkiranja obavljati će se po cijeni važećoj na dan izlaska.

** uvjeti korištenja KISS&FLY parkirališta

ISKRCAJ PUTNIKA I PRTLJAGE PRI ODLASKU NA LET
Kiss & Fly zona putničkog terminala
Koristeći Kiss & Fly zonu na jednostavan način moguće je izbjeći nepotrebne gužve u samom prilazu putničkom terminalu koji tijekom dnevnih vršnih prometnih opterećenja uistinu može biti zagušen prometom. Kiss & Fly iskrcajna zona omogućuje vozilima direktan prilaz putničkom terminalu, odnosno zonama Domaćih i Međunarodnih dolazaka ili odlazaka.
Putnici u odlasku na svoj let mogu se iskrcati u neposrednoj blizini putničkog terminala kao i do sada uz kratkotrajno zadržavanje. Potrebno je samo slijediti znakove koji upućuju na zone Međunarodnog i Domaćeg odlaska. Po ulasku u prostor Međunarodne zračne luke Zagreb, prometni znakovi uputit će vas na smjer u kojem se nalazi putnički terminal. Mapa putničkog terminala dostupna je ovdje.
 
 
UKRCAJ PUTNIKA I PRTLJAGE PO DOLASKU
Kiss & Fly zona putničkog terminala
Putnike koji dolaze u zračnu luku moguće je dočekati uz kratkotrajno zaustavljanje ispred putničkog terminala. Po ulasku u prostor Međunarodne zračne luke Zagreb potrebno je samo slijediti znakove koji upućuju na zone Međunarodnog i Domaćeg dolaska.
 
Putnički terminal je dostupan osobama s posebnim potrebama. Kako bismo Vam bili u mogućnosti pružiti traženu uslugu potrebno je da prilikom rezervacije putničke karte naglasite, odnosno zatražite odgovarajuću pomoć koja Vam je potrebna u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb. Preporučivo je najavu potrebne pomoći izvršiti minimalno 48 sati prije dolaska u zračnu luku.
 
Kiss & Fly zona omogućuje vozačima privremeno zaustavljanje i parkiranje (do 10 minuta besplatno)  kako bi putnici koje dočekuju mogli preuzeti svoju prtljagu i javiti se da su spremni za prihvat kod izlaza iz putničkog terminala. Na taj način, kod kašnjenja ili ranijeg dolaska putnika,  bitno se smanjuje potreba kružne vožnje u prilazu putničkom terminalu zračne luke. Korištenje Kiss & Fly zone dodatno doprinosi smanjenju prometnog opterećenja, smanjenju štetnih emisija, zagađenja, i štedi vaše gorivo.
 
Zaustavljanje i parkiranje vozila na vremensko razdoblje duže od  60 minuta  nije dozvoljeno u ovoj zoni. Cijelo vrijeme boravka u ovoj zoni vozila ne smiju biti ostavljena bez nadzora.  Sva vozila bez nadzora bit će evidentirana, te uz nalog komunalnog redara za premještanje takva vozila bit će uklonjena o trošku vlasnika vozila. U slučaju da je vozilo zaustavljeno duže od 60 min, vozilo će uz nalog komunalnog redara za premještanje takva vozila, biti  uklonjeno o trošku vlasnika vozila. U slučaju prekoračenja dozvoljenog vremena zaustavljanja naplatit će se naknada za prekoračenje u ukupnom iznosu od 150 kuna (u kojoj će biti uključena i cijena dozvoljenog zaustavljanja). Sve troškove vezane uz premještanje, blokiranje, deblokiranje vozila, kao i trošak dnevne ležarine snosi vlasnik vozila. Upravo iz tog razloga, kod čekanja na putnike u dolasku preporučujemo korištenje parkirališta P1, P2 ili P3.


R1
R-1 račun je moguće dobiti odmah, ako plaćate na blagajni za parking u putničkoj zgradi uz predočenje karte s ulaska na parking.
Naknadno izdavanje R1 računa nije moguće.


Dodatne informacije:
Tel. +385 1 456 24 56
Email: commercial@mzlz-zagreb-airport.hr
 
Copyright © 2017 Zračna luka Franjo Tuđman Zagreb