Štrajk dijela osoblja Croatia Airlinesa

11.05.2013.
Štrajk dijela osoblja Croatia Airlinesa Novosti Croatia Airlines je na službenoj web stranici objavila tekst kojeg prenosimo u cijelosti:

"Štrajk dijela osoblja Croatia Airlinesa
Tri sindikata koji okupljaju dio osoblja Croatia Airlinesa (Hrvatski sindikat prometnih pilota, Sindikat kabinskog osoblja i Samostalni hrvatski sindikat zaposlenika u zrakoplovstvu) najavila su štrajk koji počinje u utorak, 14. svibnja, u 6 sati.

Najavljeni štrajk znači samo djelomični poremećaj prometa, jer će većina putnika biti prevezena prema redu letenja zrakoplovima Croatia Airlinesa, a ostali dio zrakoplovima partnerskih kompanija, odnosno unajmljenim zrakoplovima.

Popis otkazanih letova u vrijeme štrajka bit će objavljen na ovoj stranici u ponedjeljak u 15 sati.

Svi putnici koji su rezervirali i kupili kartu za neki od otkazanih letova u vrijeme štrajka, moći će je zamijeniti bez nadoplate. U slučaju da putnik zatraži povrat novca za kupljenu kartu, na raspolaganju su mu sljedeće mogućnosti.

potpuni povrat novca za neiskorištene karte
djelomični povrat za djelomično iskorištene karte
potpuni povrat novca uvećan za 25 posto neto tarife. U tom se slučaju ne isplaćuje novac, već se izdaje vrijednosni dokument koji se može zamijeniti za kartu za neki od letova Croatia Airlinesa (MCO).

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti u Kontakt centru na besplatnom broju telefona 0800 77 77 te na brojevima 062 500 505 i +385 1 6676 555. Radno je vrijeme Kontakt centra za vrijeme trajanja štrajka od 7 do 21 sat.

Unaprijed se ispričavamo našim putnicima zbog neugodnosti i zahvaljujemo im na razumijevanju."
 
Copyright © 2017 Zračna luka Franjo Tuđman Zagreb