Prvi zrakoplov SkyWork Airlinesa sletio u Zračnu luku Zagreb

30.10.2012.
Prvi zrakoplov SkyWork Airlinesa sletio u Zračnu luku Zagreb Novosti U ponedjeljak, 29. listopada, u 13.50 sati zrakoplov aviokompanije SkyWork Airlines prvi je put sletio u zagrebačku zračnu luku, povezujući tako Zagreb i švicarsku prijestolnicu Bern. Važan je to korak u unapređenju suradnje Hrvatske i Švicarske, ali i doprinos uspješnom poslovanju Zračne luke Zagreb, koja ove godine bilježi značajan rast međunarodnog prometa.

SkyWork Airlines, aviokompanija iz Berna tako će od danas dva puta tjedno nuditi izravan let iz Zagreba za Bern, a od ljeta 2013. povezivat će švicarsku prijestolnicu i s gradovima na hrvatskoj obali, s Rijekom tri puta tjedno, sa Zadrom jednom tjedno i sa Splitom tri puta tjedno, dok će se frekvencija letova za Zagreb tada povećati na tri tjedno.

Zračna luka Zagreb i ovom je suradnjom nastavila daljnji očekivani rast međunarodnog prometa, kao i ispunjenje planiranog povećanja prometa putnika u 2012. godini od 2%, istaknuo je predsjednik uprave Zračne luke Zagreb.
 
Copyright © 2017 Zračna luka Franjo Tuđman Zagreb