Marketing

Međunarodna zračna luka Zagreb (MZLZ) aktivno djeluje na promoviranju prednosti Zagreba kao destinacije i visoko kvalitetne usluge svim korisnicima.

U tom smislu redovito sudjeluje u radu stručnih foruma te se promovira u sklopu specijaliziranih stručnih sajmova i portala.

ZAKUP OGLASNIH POVRŠINA

Zračna luka oduvijek je mjesto koje zrači posebnom atmosferom vezanom uz putovanja, susrete i rastanke. To je i mjesto gdje se, kao rijetko gdje, na jednom mjestu presijecaju putovi poslovnim ljudima, turistima, avanturistima, običnim ljudima, ljudima koji su uvijek u pokretu. Oglašavanje u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb omogućit će Vam da vaše promotivne poruke dosegnu više od 2.000.000 putnika koliko godišnje prođe kroz Zračnu luku te još najmanje dvostruko više njihovih prijatelja i rođaka koji ih dočekuju i otpraćaju. Broj putnika raste svake godine. Mogućnost oglašavanja u zračnoj luci približit će Vašu poruku vrlo specifičnoj grupi potrošača. Više o mogućnostima oglašavanja u sklopu zagrebačke zračne luke: tpilipovic@mzlz-zagreb-airport.hr

Demografske i psihografske karakteristike naših putnika, složit ćete se, dodatni su motiv za uspješniji izbor Vaše promidžbene akcije:
  • visoko obrazovani
  • vrlo su mobilni
  • "decision maker-i"
  • kupci luksuznih roba, turisti
  • vole sport i aktivno sudjeluju u njemu
  • svjesni su modnih stilova, određuju modu
  • tehnički obrazovani, poduzetnici

Broj putnika u zračnoj luci po mjesecima:
statistika prometa zračne luke

NAPOMENA!

Vaše zamolbe za postavljanje promo pultova, radove na izmjeni ili postavljanju novih vizuala u sklopu putničkog terminala ili korištenje «Welcome Desk-a» koji se nalazi u sklopu Međunarodnog dolaska, prosljeđuju se Sektoru oglašavanja  Međunarodne zračne luke Zagreb u pisanoj formi. Ispunjene formulare (zahtjev za kretanje osoba zahtjev za kretanje vozila), skenirane ili uvećane preslike osobnih iskaznica (A4 format) svih osoba kao i registarske oznake vozila potrebno je dostaviti najmanje 5 dana unaprijed ukoliko se radi o prostoru štićene zone MZLZ.

Prijava na newsletter

Travelling kreativa

Zagreb

Atena Barcelona
Norwegian
KLM
BA
Air Serbia